Lördag-söndag-måndag


Dagarna går i ett som sagt. I lördags var det kurs i strömsholm större delen av dagen sedan stallet på kvällen. I söndags var det utsläpp och stallfix på morgonen innan tävling. Gick väl sådär på tävlingen en felfri LC och en stor miss i LB som jag helt får ta på mig, fick med mig ett hinder ordentligt och fick lägga en volt. Hon har aldrig hamnat så fel och fått med sig flera bommar och var orolig för hur hon tog det. Hoppade iallafall klart banan efter det. Får se om vi går ner och tar LD nästa tävling för att inget ska sätta sig i huvudet på varken henne eller mig.

Idag tog jag tag i skurandet av fölboxen. Tömde den imorse och började skura. Den ska skuras en gång till och virkonas sen innan den är helt klar för att användas. Snart blir det föl igen! Gabina promenerades och Mona provade vi longera nu när det har smält. Tyvärr såg jag att det skulle bli snö imorgon… Galax har varit på promenad helt utan sällskap och han går som om han inte gjort annat. En riktig tuffing.

Imorgon ska sadelkammaren städas. Saker överallt bokstavligen och det är bara att skylla på mig. Sen ska jag tvätta Galax boxväggar. Hinner jag tar jag fölboxen imorgon annars tar jag den på onsdag. Jobbar bara på skolan fredag den här veckan så mycket häst är tanken. Pay and jump på torsdag och hoppträning på torsdag blir det för Adde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s