22.02.2017

Det är redan onsdag och jag hinner aldrig riktigt med att stanna upp i vardagen och tänka. Det är knappt så att jag hinner med att andas även om jag är så himla glad och nöjd över allt just nu.

Idag skulle vi egentligen åkt iväg med Gabina men fick ställa in på grund av snöstorm. Helt galet hur mycket snö det har kommit på två dagar. Förhoppningsvis smälter de bort fört. Marken under är inte frysen så det kommer säkerligen bli lera och rusk när det här försvinner men nu vill jag bara ha vår och plusgrader. Inte mycket som blev gjort idag men tanken är att hinna med lite mer pyssel imorgon. Skura klart sista boxen så att det bara är att spruta på virkon innan den ska fyllas innan fölningen om en månad.

Snart går vi in i mars-månad och jag börjar inse att tiden rinner iväg. Jag föreställer mig en vår tillsammans med Gabina och Pondus. Räknar totalt med att klara antagningsprovet till hippologprogrammet samtidigt som jag är så himla rädd för att bli kvar här i höst. Jag vill bort från det här, börja om, stå på egna ben och bli tryggare i allt som har med hästar att göra. Jag vill lära mig mer, mer och mer. För jag inser hur lite jag kan och hur mycket rutin och erfarenheter som jag saknar. Jag längtar efter hösten samtidigt som jag så gärna vill att den här våren ska vara för evigt.

dsc_0016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s