Torsdag

Kameran fick följa med till stallet idag men många bilder knäppte jag trots det inte. Jag lyckades försova mig imorse men kom ändå inte många minuter sent till stallet, Mona sparkade i dörren och gnäggade när hon såg mig komma till stallet. Hon står fortfarande i uteboxen och jag tror att hon kommer att få stå kvar där. Hon är extremt långhårig och har svettats varje gång vi tagit in henne i stallet. Hon trivs väldigt bra ute också där hon kan ha uppsikt över gården. Imorse var hon bara ovanligt otålig på sin frukostkraft.

Stallet och lösdriften gjorde jag under förmiddagen och sedan var det inte mycket att göra resten av tiden. Jag blev hämtad strax efter 16.15 för att åka till Adde som skulle vidare på pay and jump i köping. Han hoppade väldigt bra och jag bjuder på film senare. Jag tror att vi hittat ett bett som fungerar bra på honom nu. Men ska träna honom på hackamore i helgen tänkte jag eftersom jag bara lånat Gag-bettet.

Imorgon jobbar jag från 07.00-15.30 på skolan och sedan tänkte jag åka till stallet efter det. I helgen får jag se vad jag hinner med. En hoppträning för Adde är bokad på lördag och på söndag ska vi iväg med Gabina en sväng. Mer än så vet jag inte ännu.

dsc_0027dsc_0074dsc_0044

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s