vecka 9

Vilken bra måndag det blev. Stallet och allt var klart vid lunch och sedan var jag snabbt iväg till sadelmakeriet i strömsholm och kom hem med en jacka som var på rea men för dyr för mig ändå. Räknar dock med att kanske kunna sälja lite annat så att jag får tillbaka de pengarna igen. En vinterjacka till nästa vinter är tanken att det ska bli.

Åkte sedan till Västerås och mötte upp Vendela som lämnar oss och åker till Skåne imorgon för att börja jobba hos Stall Heed. Vi pratade länge över mat på Jensen innan vi åkte hem till henne och fortsatte prata om allt vi inte hunnit med att få ur oss. Tänk att hon packar ner hela sitt liv i en väska och flyttar ner till Sveriges ände. Jag tycker att det är så starkt gjort att våga ta ett så stort beslut och verkligen se det som en utmaning. Det är roligt att diskutera häst med någon som brinner för det på samma sätt som en själv och som faktiskt vill utveckla sig själv och sin ridning, eller kanske framförallt sin kunskap inom ridsporten. Jag och Vendela är på något sätt så långt ifrån varandra som det går personlighetsmässigt men ändå har vi så mycket gemensamt. Kommer sakna henne här hemma men jag vet att hon kommer stå stadigt på jorden med många nya erfarenheter när vi ses nästa gång!♥

14356015_10207879824541681_2099301783_n14620098_10208139063822501_1418112307_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s