02.03.2017

Torsdag och snart helg. Stallet och lösdriften gjordes direkt efter utsläpp och sedan har det varit en lugn dag. Åkte hem för en timme sedan och ska nu äta en sen lunch innan jag ska byta om och åka ut till Adde. Han ska på hoppträning ikväll och mamma tar med kameran och filmar så har jag någonting att bjuda på lite senare.

Imorgon ser dagen ganska lika ut. Kommer att åka till stallet på morgonen och göra det som behövs. Förhoppningsvis är det bra väder så kan jag försöka att mocka hagarna lite. Det var väldigt längesedan eftersom det mest varit snö och is. Efter idag borde mycket utav isen ha försvunnit så att det går att mocka litegrann. Imorgon eftermiddag och kväll jobbar jag ett tag och sedan har det hunnit bli helg.

I helgen är ingenting speciellt planerat förutom att jag ska rida Adde på lördag och sedan är det bara det vanliga i stallet som ska göras. Men nästa vecka kommer Pondus hem igen! Äntligen! Ska bli så himla roligt att få hem honom och se om han blivit valack på riktigt nu. Han kommer inom en snar framtid att bli tillsalu och ska bara igång nu innan han läggs ut på annons.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s