Lördag

Trött men effektiv. Morgonfodring och utsläpp, fick sällskap och hjälp av mamma. Vi gjorde stallet och lösdriften på morgonen då när vi var där och sedan åker jag tillbaka i eftermiddag och grejar med hästarna. Håller på att städa i foderkammaren, det ska jag försöka att bli klar med.

Vi åkte till Adde under förmiddagen och jag red ut honom en sväng på åsen. Det har kommit snö igen men det är mjukt under snön så det gick att rida ganska så bra. Lite sunkigt och halt på vissa ställen men kunde ändå trava och galoppera lite och han gick som klocka. Tror att han tyckte att det var mysigt trots att det snöade på tvären på vägen dit och hem. Väl på åsen så rider man som i en gång med backar på båda sidorna så där blåste det inte. Mysigt även om jag önskar att våren kunde komma en gång ordentligt. Har trott länge att det går mot bättre väder men då vänder det alltid och blir snö igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s