07.03.2017

Morgonfodring och utsläpp som alla andra dagar känns det som. Ommöbleringen i stallet gjorde att hästarna var lite oroliga imorse. Gabina och Ganza som är dräktig fick stå på framsidan och Gasque och Galax på baksidan. Jag mockade stallet och gjorde klart och vid 10.00 tiden så lastades Pondus ur på stallplan. Tjock, lurvig och väldigt nöjd över att vara hemma. Ska bli så roligt att sätta igång honom. Nu har fått nya skor så att han ska rulla över bättre i fram och vi satt i broddarna innan han fick gå ut i hagen.

Fortsatte med att äta lunch och sedan luncha hästarna ute innan jag grejade med lösdriften. Sedan rann tiden iväg och det fortsatte att fixas i stallet hela dagen. Mona trivs jättebra på lösdriften och idag så slängde vi på sadel och hängde på henne trots snöstorm och blåst. Hon tyckte inte det var så märkvärdigt men var lite besvärad av vädret. Samma sak imorgon hoppas jag vi hinner med. Lösdriften gör att hon kan bli lite med stimulerad resten av dygnet så att hon slipper se oss som dagens höjdpunkt där hon kan göra av med energi. Hästarna gick in vid 17.00 och sedan snabbt fixa klart det sista så att det snabbt skulle gå att kvällsfodra sen.

Imorgon sitter jag upp på Pondus och jag längtar så himla mycket. Det är så häftigt att rida honom och han är verkligen speciell på sitt vis. Får se hur pigg han är efter att inte blivit riden sedan april förra året. Kameran är med imorgon och hoppas då på lite bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s