Hard work beats talent when talent doesn´t work hard

Tänk vad dagarna går fort utan att man riktigt reflekterar över det. Nu är redan helgen över, fortare än vad jag hunnit blinka. Man går hela veckan och väntar på helg och när helgen kommer så hinner man inte mer än att ta några extra andetag. Lördagen spenderades i stallet och sedan bar det av för att hjälpa till på ungdomsledarkursen under kvällen. Sedan ringde klockan vid 04.00 imorse och hästar måste trott att det var ett skämt när det fick gå ut i hagarna vid 05.00 tiden.

Adde lastade vi på transporten efter 06.00 och var på plats i Eskilstuna 07.20, första start klockan 08.00 och jag hade några före mig. Hemresa redan efter 10.00 tiden. Perfekt tävlingsdag enligt mig, jag älskar tidiga tävlingar och korta dagar. Jag kan gå upp hur tidigt som helst bara jag slipper komma hem sent på kvällen.

Tillbaka till tävlingen. Adde hoppade så himla bra idag. Vi debuterade bland storhästar idag och då tyckte jag att det var läge att rida 80 och 90cm för att slippa rida 100cm med kombination och grejer första starten där. Addo tyckte att det var plättlätt idag och skuttade runt så himla bra. Två riktigt bra rundor men han taggade till när det var dags att rida andra klassen så fick två sämre språng den rundan men jag är verkligen jättenöjd. Det har hänt enormt mycket med Adde bara de senaste gångerna jag ridit honom. Han har börjat hitta kontrollen på sin egen kropp och vet bättre hur han ska använda den för att vara med ekonomisk i sina språng. Så himla glad för dessa rundor. Han behövde få en tävlingsdag där han får göra allt rätt och tycka att det är ruggigt enkelt. Nu laddar vi för tävling i strömsholm i helgen. Ser ut att bara bli en LB/100 på lördagen men kan eventuellt bli start även på fredagen, står som reserv.

Stolt, trött och otroligt glad kan jag gå och lägga mig ikväll. Med sådan bra känsla som vi fick idag och sedan ett bra ridpass på en ny ponny som jag ska börja hjälpa till med. Pondus blev också riden efter tävlingen. Jag är verkligen så himla tacksam för att det finns människor som vill och ger mig möjligheten att rida och låna deras hästar. Tänk att jag får den möjligheten? Det är så lärorikt att rida många olika hästar och man ska ta alla chanser man får oavsett om det gäller trimma lite i skogen eller att tävla. Allting ger oss något och jag njuter nu av varje stund jag får tillbringa med hästarna, oavsett vems namn som står på pappret. 

DSCN0162DSCN0177DSCN0187

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s