Första dagen, vecka 11

Vilket fantastiskt väder vi har nu. Idag har jag gått i bara tröja på dagen. Fryst i marken när jag kom på morgonen men bara solen tittade fram så blev det mjukt, lerigt och blött. Men solen värmde härligt. Började med utsläpp och stallgörat innan jag gick ner till lösdriften och gjorde klart där. Sedan åkte vi till Askö för att kika på Galax som åkt dit för att han ska få leka med jämnåriga. Så idag släpptes han ihop med ett annat föl och ska sedan in i större grupp.

När vi kom hem åt vi lunch innan jag pysslade någon timme i stallet och byggde fram hinder till löshoppning. Mona fick hoppa en sväng och hon är så himla duktig. Hon är kvick och har stenkoll på läget. Hon bockar och far men vet precis var hon sätter fötterna. Så roligt att hon så snabbt förstår och tycker det är roligt. Nu kör vi på den här veckan och ser vart vi är i slutet av veckan. Jag behöver ju alltid hjälp när jag håller på med henne och det gör det lite svårare men nu när det är ljust längre på dagarna och det går att använda ridbanan blir det betydligt lättare.

Veckans planer är inte många. Jag ska tävla Adde på lördag i strömsholm och sedan blev hoppträningen inställd på torsdag så då kommer vi att hoppa en ponny hemma hos oss istället. Förhoppningsvis kommer det ett föl också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s