Äntligen dags för lite uppdatering

Vilka dagar det har varit. Igår var jag i stallet från morgonfodringen vid 06.00 till kvällsfodringen vid 20.00 tiden. Även idag var jag där från morgon till kväll men lite bättre tider blev det. Det har varit en bra dag trots att det blåst storm under morgonen. Igår kom Ponderos hem på eftermiddagen och jag red en annan ponny som de körde hit för att hoppa lite! Jättefin är hon verkligen!

När stallet var klart var Ponderosa först ut och idag gick hon riktigt fint eller lite pillrande och tålamod. Det sitter inte djupt men det är mycket att jobba på. Men jättebra att hon har bättre kondition och ork nu. När hon kom hem i julas så blev hon trött efter ett par varv i ridhuset och då var det svårt att fokusera på jobbet när hon blev trött så fort. Nu kan vi trimma dressyr utan att hon blir allt för trött. Hoppas vi hittar en bra familj till henne snart. Det är en verkligen en ponny man kan ha helmysigt med!

Hovslagaren kom ut innan lunch och tog Ponderosas fötter. Sedan grejade jag i stallet större delen av dagen. Åt lunch vid 15.00 tiden och sedan blev det pyssel med Mona. Idag gick vi ett steg längre än tidigare och jag kunde sitta på henne! Hon har haft så mycket energi tidigare att vi tagit det väldigt försiktigt, plus att det aldrig varit väder eller underlag men nu känns det som att vi är på gång. Hon är så himla fin och trevlig! Tycker så mycket om henne♥
img_2956Skärmavbild 2017-03-17 kl. 19.49.16
Bjuder på två mobilbilder från idag

En reaktion till “Äntligen dags för lite uppdatering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s