Tre hästar senare

Lång dag.. Morgonfodring i stallet och hann mocka tre boxar innan vi åkte till strömsholm vid 7.30 för att gå banan till tävlingen. Åkte sedan hem och åt frukost och bytte om innan jag åkte till Adde för att börja knoppa honom. Vid 9.40 tiden lastade vi honom och åkte tillbaka till strömsholm. Jag hann kika på några starter innan vi lastade ur och gick mot framridningen. Adde skätte sig riktigt bra. Kom lite tokigt på två hinder men de löste han bra! Rev tyvärr första hindret. Kom lite nära och han var för lång. Måste tänka på att inte släppa iväg honom bara för att det bli högre. Bättre tryck i galoppen helt enkelt. Ett nerslag alltså i LB/100cm. Sedan hem för att ta det lite lugnt.

Åkte tillbaka till stallet och red Ponderosa med Johannas hjälp. Lite pyssel och tålamodskrävande är hon men blir riktigt riktigt fin när hon släpper efter. Red sedan ut henne en sväng. Nu i början kommer jag få lite hjälp med henne för att vi ska hitta formen så att jag sedan ska kunna jobba henne bättre ute. Sist var det dags för Mona som först fick springa lös med sadel innan jag satt upp. Hängde en gång och sedan var det bara att sitta upp. Lugn och snäll är hon verkligen. Känns nästan svårare att hänga på henne för hon har inte riktigt så bra balans -varken hon eller jag så vi vinglar fram. Stora framsteg den här veckan! Så himla skönt.

Sedan åkte jag till Strömsholm och mötte upp Ella. Vi kikade på Elit-omhoppningen och sedan på MSVB klassen. Prata om allt och inget och fick se lite fina hästar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s