Adonis – Strömsholms RSF

Regional LB/100 på strömsholm 18/3. Vi startade en klass under den här helgen eftersom jag missade när anmälan öppnade och klasserna blev fulla. Hade från början anmält Gabina för att hon skulle gå både fredag och lördag men det slutade med att Adde fick gå en klass på lördagen.

Jag är nöjd över lag med rundan. Vi har haft det lite knepigt i LB till och från, mest med lydnaden. Nu känner jag att jag börjat få ordning på den och gjorde två fantastiska rundor förra veckan. Nu kan jag bara lägga missarna på mig själv. Jag rider på honom mycket mer än vad jag behöver och då blir han lång och därmed lite flack när jag rider an mot ettan. Håller galoppen enligt planen genom svängen mot tvåan och tycker att jag får ett bra språng där. Trean blev också bra. Mot kombinationen börjar jag sätta tillbaka för sent och det går lite riktigt när jag kommer i sådant högt tempo. Blir lite fel där men han löser det. Hoppar riktigt bra både 5:an och 6:an där han lyssnar riktigt bra på min förhållning mellan hindren. Rider fram genom svängen mot 7:an och får även där ett bra språng. Skulle efter 7:an satt tillbaka lite så blev att jag fick måtta in oss på 8:an men vad gör det när han löser det så himla bra?

Är väldigt nöjd med honom. Det fanns mycket att titta på och han som saknar rutin gjorde en riktigt bra runda ändå. Jätteroligt att han kan gå in på banan, titta sig omkring på blommor, bilen och pynt utan att bry sig och sedan bara hoppa utan problem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s