Onsdag

Sovmorgon blev det idag och jag åkte till stalls vid lunch. Gjorde klart de sista i stallet och sedan lösdriften innan jag städade rent i sadelkammaren och gjorde iordning Ponderosa för provridningen. Hon skötte sig galant verkligen och det är svårt att inte tycka om henne. Tror de föll lite för henne och de verkade vara väldigt intresserade men de vill gärna komma och prova igen vilket är jättebra. I helgen kommer en annan familj och sedan får vi se. Jag tror inte hon kommer att vara kvar länge och jag hoppas hon får komma till sin nya familj fort även om de innebär att jag får en häst mindre.

Idag har jag och Mona jobbat från marken med tygeltag. Vi tränade först på att kombinera rösten med handbromsen vilket gick snabbt för henne att förstå. Ledande tygeltag var lite svårare och huvudet hamnade på snedden men det gick bättre och bättre. Samma imorgon tänkte jag för sedan blir nästa steg att trava på henne och då måste bromsen sitta så att jag kan bryta av.

dsc_0120

En reaktion till “Onsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s