Nu är det bara en tidsfråga

Ponderosa har varit hemma sedan förra torsdagen, alltså lite drygt en vecka och idag hade vi andra provridningen. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men jag känner på mig att hon snart kommer att hitta sitt nya hem. Båda familjerna som kollat är jätteintresserade och en av familjerna kommer igen nästa helg. Inte trodde jag att det skulle gå så fort som det har gjort men det är ju en fantastiskt fin ponny som kommer bli ännu bättre när man börjat få ordning på dressyren. Jag känner ju enorm skillnad från när hon kom hem i vintras. Nu släpper det fortare och fortare för varje dag.

Ingenting är klart förrän man skrivit på papperna men det känns lovande vilket såklart är mycket roligt. Planen var ju som sagt att hon skulle säljas eller betäckas i april och om mindre än en vecka är vi inne i April redan. Hon uppför sig galant när nya sitter upp och provar. Idag kunde jag visa henne riktigt fin vilket såklart är extra roligt när det var en dressyrdomare med och kikade.

(smycken från designbyml @ instagram)

En reaktion till “Nu är det bara en tidsfråga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s