Veckan går mot sitt slut

Lördag förmiddag och jag har inte hunnit med någonting viktigt idag men det kommer. Jag ska äta lite innan jag åker ut till stallet. Vi har en provridning på Ponderosa idag och då ska hon göras fin tills dess. Det finns säkerligen att göra i stallet under dagen med både det ena och det andra. Det är mycket nästa vecka så det gäller att börja få ordning i tid.

Planerar också att longera Mona när vi kommer tillbaka. Sedan ska vi träna lite mer på tygeltag så att hon börjar förstå ledande tygeltag och förhållande tygeltag så att jag kan börja trava på henne nu. Vill ju gärna kunna bryta av innan vi börjar trava men jag tycker att hon lyssnar otroligt bra på rösten ändå.

Idag hänger kameran på och förhoppningsvis fastnar någonting på bild för nu behöver jag mer och bättre material att bjuda på här. Vädret är fantastiskt fint just nu med sol och 10 grader. Kommer säkerligen bli varmare och solen fortsätter att ligga på. Imorgon ska vi få hela 16 grader.

DSCN0187

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s