Fullproppad vecka

Det har varit någonting varje dag den här veckan och jag har lyckats dragit på mig något och hostar hela nätterna. Men bättre ska jag väl bli snart hoppas jag på, när det är två dagar kvar till tävling så är det bara att börja kurera sig. Idag skulle jag egentligen på hoppträning men istället är jag hemma och försöker att må lite bättre. Imorgon väntas provridning av Adde och sedan ska vi på tävling på lördag i Hamre där Adde går LC och LB bed: A.

Igår var det inte en lugn stund med först stallfix, bad av Gasque som såg ut som att han hade varit och fått lerinpackning. Fin blev han iallafall och efter det en sväng till strömsholm där vi köpte lite nödvändigt och gjorde lite andra ärenden. Vid 18.30 började hingstvisningen på strömsholm där Gasque skulle stå i stallet. I år var det bara SWB-hingstar som fick vara med inne i ridhuset så det var några hingstar som bara fick stå i stallet men Gasque var iallafall väldigt nöjd när han fick bli hälsad och klappad på när visningen var slut.

Skärmavbild 2017-03-30 kl. 16.49.16Skärmavbild 2017-03-30 kl. 16.50.38Skärmavbild 2017-03-30 kl. 16.53.31Skärmavbild 2017-03-30 kl. 16.56.37

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s