Redan helg

Mycket som ska hända. Det känns som att det är någonting varje dag just nu. Hela den här veckan har gått i ett eftersom man knappt hunnit andas mellan turerna fram och tillbaka. Nu är det helg och jag är fortfarande sjuk. Jag hostar verkligen så att jag knappt kan ligga ner i sängen på kvällen. Jag somnar sittande tillslut. På dagarna går det ganska bra, då är jag bara hes och har ont i halsen men hostar inte speciellt mycket. Men jag måste väl bli frisk någon gång? Jag har ju inte ridit på flera dagar nu för att jag ska få bli frisk.

I helgen har Hamre ponnyhoppning både lördag och söndag. Jag hoppar enbart lördag och då blir det sena starter eftersom jag rider de två sista klasserna. Jag räknade att det var ca 180 starter innan Adde och då behöver vi inte vara där förrän framåt klockan 14.00 om jag tänkt rätt. Ska räkna ikväll igen. Det är också nära till Hamre så att man kan hålla koll på Equipe och se hur snabbt det går på plats. Vänsta Ryttarförening har lag i både div.3 på lördagen och div.1 på söndagen så jag ska nog dit och heja på lagen om jag hinner.

Nästa vecka fortsätter det att hända saker. Ingen tävling den veckan men istället är det träningshelg på Skästa Ridcenter. Det ingår i Ryttarutvecklingen som jag är med i. Jag sökte till det i somras men nu har det blivit lite oturligt med hästar så för att jag skulle kunna vara med att rida så fick jag byta gren från hoppning till dressyr och så ska jag låna en ponny och rida! Längtar ändå trots att jag gärna hade velat hoppa, men trimma dressyr är alltid nyttigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s