Tävlingsdag på Hamre Ridklubb 1/4

Adde går från klarhet till klarhet och det känns som att han växer i uppgiften för varje gång vi går in på banan. Igår gjorde han två riktigt fina rundor i LC/90 och LB/100. Målet med Adde är hela tiden att han ska vänta på hindret och inte ge sig iväg när jag tror sig veta vilket hinder han ska hoppa. I LC:n så ”hand-red” jag honom alldeles för mycket och det går inte riktigt eftersom han nu går på ett Gag-bett i hoppningen. Jag måste våga ta en förhållning och mjukna vilket jag gjorde mycket bättre i LB:n.

Det blev en lång dag i Hamre då det först gick väldigt fort under morgonen men sedan istället väldigt sakta när vi var på plats. I lagklassen i div.3 var Vänsta till omhoppning och slutade på en 5:e plats. I div.1 idag så slutade de på 4fel! Han skötte sig exemplariskt och stod laddad och redo i transporten när det var dags att lasta ur. Han tycker verkligen att det är jätteroligt att åka iväg.

Jag har under dagen bokstavligen hällt i mig hostmedicin eftersom jag fortfarande är sjuk. Började morgonen med Alvedon och halstabletter och fyllde på under dagen. Jag kände mig väldigt mör i kroppen efter en lång dag på tävling. Ont i halsen, hostig och nu värker det i öronen också. Men så blir det när man envisas om att tävla ändå. Glömde knäskyddet också såklart så lite svullet och ömt knä hade jag även på kvällen. Försöker att alltid ha det nu eftersom jag märkt att det blir bättre med det på, speciellt när jag hoppar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s