Vecka 14

Veckorna går fort nu och jag är fortfarande sjuk men imorgon räknar jag med att vara piggare. Hostan börjar lägga sig och då känns det lovande, för det är den som stör mest. Idag fick jag stalledigt för att bara kunna bli frisk. Det har gått alldeles för många dagar där jag bara blivit sjukare och sjukare. Det är mer än en vecka sedan jag blev sjuk nu.

I veckan är det lite små pyssel. Hovslagare och förhoppningsvis föl, nu har hon gått över tiden och det är dags tycker jag. I helgen är det kurs och i veckan blir det ridning. Ganska lagom uppstart efter min lugna vecka. Jag har ju inte kunnat rida i veckan och jag har knappt haft ork att pyssla med Mona. Så nu tänkte jag att jag tar tag i det nu när jag är friskare. Kameran får följa med till stallet i veckan så hoppas jag på lite nya och bättre bilder.

DSC_0042

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s