Det är mycket nu

Intensiva dagar minst sagt. Strax efter terrordådet kom Lillan hem till oss som är det senaste projektet här. Hon är gudomlig på alla vis och jag är riktigt förälskad i henne, det var jag redan innan jag provade henne i söndags.

Under helgen så har jag fått låna Heidis ponny Cilla på en träningshelg på Skästa gård med ryttarutvecklingen. Jag hade sökt för att få vara med på hoppningen men ioch med lite olika anledningar så fick jag istället byta till dressyren och därmed låna Heidis ponny. I dressyren så red vi för Eva-Karin Oscarsson och det är så mycket som jag fick med mig under de två gångerna i sadeln för henne. Eftersom jag inte kände hästen så försökte jag mer snappa upp vad jag kan ta med mig hem i träningen. Första dagen gick sådär medan andra dagen var riktigt riktigt bra. Det var verkligen på detaljnivå hon pratade om sitsen och inverkan. Mycket att ta in men så roligt. Trots att det inte var en häst jag ridit speciellt mycket(en gång tidigare för att vara exakt) så tyckte jag att jag kunde förstå hur jag skulle rida, vart mitt fokus ska ligga och hur jag ska inverka. Det kan jag ta med mig och jobba på med mina hästar. Är egentligen glad att jag kom med i dressyren eftersom den kändes väldigt mycket mer givande teoretiskt än hoppningen. Så glad att jag fick låna Cilla så att jag kunde vara med och rida!♥

På söndagen gjorde jag första passet på Lillan och jag var förälskad redan efter lite mys i hagen eller ja snarare så föll jag för henne redan när vi åkte och hämtade henne. Ska bli så roligt att ha henne att jobba med i stallet nu.

Hoppträning idag med både Lillan och Adde i Olberga. Hon skötte sig väldigt bra och jag tror att mycket kommer falla på plats snabbt, just nu är allt väldigt nytt. I gruppen efter så red jag Adde som var lite mer åt det ofokuserade hållet idag men sen kom han igång mot slutet och hoppade bättre och bättre. På förmiddagen red jag ett pass på en ponny jag hjälper till att rida, Gasira. Hon gick också riktigt bra! Aprilväder har det varit idag. Regn på morgonen, sol vid lunch, mulnade på när träningen skulle börja, regn på tvären första gruppen och uppehåll sista.

img_3301

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s