(O)Struktur och (O)effektivitet

Skärmavbild 2017-04-14 kl. 19.09.21
Jag tror att jag någonstans hade tänkt att vara effektiv i stallet idag. Riktigt så blev det inte men vad gör det när man tänker efter? Vädret idag har varit så hemskt. Jag är nerkyld från topp till tå. När jag kom till stallet imorse så började snöflingorna att falla ner från himlen och jag plockade ut hästarna och hoppades på att det skulle bli bättre väder. När stallet var färdigmockat och pysslet var gjort så insåg jag att vädret bara gick åt andra hållet. Slängde på Gabina täcke eftersom jag hade släppt ut henne utan. Hon fick både fleece och regntäcke eftersom hon hade hunnit bli blöt under tiden. Ponderosa fick byta täcke från regn tillbaka till sitt vintertäcke. Det har varit ruggigt och kallt hela dagen och hästarna ville komma in tidigt idag.

Vi var iväg till Askö för att hälsa på Galax och sedan rann tiden iväg. Vid 17.00 tiden gjorde jag klart lösdriften, fortfarande i blötsnö och skit-väder. Jag varken red eller gjorde någonting med hästarna idag för alla var dyngsura och ridmöjligheterna var inte optimala.

Jag känner att jag är inne i en väldigt o-effektiv period och egentligen gör det ingenting. Men det känns bara som att dagarna går utan att man får någonting gjort samtidigt som jag vet att jag grejar och pysslar hela dagarna i enda. Det finns alltid saker att göra men jag har blivit långsam på mornar vilket gör att jag skjuter på en del saker som jag skulle behöva ta tag i. Det blir nog bättre när värmen kommer tillbaka. Saker blir inte gjorda av sig självt utan man behöver anstränga sig lite och det är nog dags att jag tar tag i det. Min ”att göra-lista” växer för var dag som går.

I helgen blir det lite extra att göra. Lördag har jag utsläpp i stallet. Adde ska ridas ett ordentligt pass är tanken. Jag ska rida Gasira på eftermiddagen och sedan har jag mina egna att ta hand om. Sedan väntar en intensiv vecka med stall, jobb, och andra aktiviteter planerade. Det ska nog bli bra ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s