15.04.2017

Utsläpp och stallfix började morgonen med. Det går på rutin nu. Imorse var det ruggigt kallt ute. Snö och minusgrader. Några av grindarna till hagarna hade fryst och det blev ett pyssel men att få upp dem men tillslut var alla hästar ute och mumsade i sig sin frukost. För mig är det väldig rofyllt att greja i stallet på morgonen, oavsett hur trött man än må vara. Det är mysigt att mocka och fylla hinkar med foder samtidigt som radion går i bakgrunden. Det får mig alltid att må så himla bra. Vi åkte sedan ut till Adde med planen att rida honom men eftersom det var helt fryst så gick det inte och vi var upptagna hela eftermiddagen så det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Imorgon får vi ta honom istället och då ska vi även packa inför tävlingen på måndag.

Var hemma över lunch och gjorde sedan iordning mig för att åka tillbaka till stallet. Red ut för första gången på Lillan sedan hon kom hem till oss för att se hur det skulle fungera och det var inga som helst problem. Kom lätt från gården och hon tittade inte på någonting. Mona fick vila eftersom tiden blev knapp. Gjorde klart lösdriften medan jag var kvar i stallet.

Vid 16.30 var jag på Vänsta för att hoppa Gasira som är en ponny jag hjälper till att rida, en syster till Gabina. Idag stod det hoppning på schemat och hon skötte sig galant. Marie som äger henne hjälpte till och vi tog hinder för hinder och avslutade sedan med att hoppa bana. Har inte ridit henne speciellt många gånger men det är ändå roligt att se vad som kan hända från gång till gång. Nu har vi planerat in en Pay and jump och ser hur det går. Det är en riktigt fin ponny!

På kvällen blev det lite påskmiddag och fika. Det blev trots allt en händelserik lördag även om jag velat hinna med så mycket mer. Men imorgon ligger fokus främst på Adde som ska förberedas för start på måndag. Han ska ridas igenom ordentligt med mängder av tempoväxlingar, saker ska packas och han ska göras fin. Lillan ska ridas och Mona ska göra någonting? Jag har också sovmorgon vilket känns som ett bra sätt att starta upp söndagen på.

Skärmavbild 2017-04-15 kl. 21.30.35

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s