Dagen före tävling

 

Det blev en kvällstur till stallet och kom inte hem förrän efter 21.30. Red ett pass på Adde i paddocken. Mycket galopp och tempoväxlingar för att få igång bakbenen ordentligt. Samlade honom mycket för att sedan rida framåt. Vände mycket för ytterskänkel och försökte att verkligen aktivera honom varje steg för att få honom vaken och allert. Avslutade sedan med att låta honom rulla i luftig lite framåt galopp ganska kravlöst. Han behöver mycket galoppjobb eftersom han är stor och lite långsam i sitt rörelsemöster. Vill få igång honom och vill få honom mer explosiv för skänkeln, speciellt i galoppen där han faller in ett bekvämt tempo. Tycker han blev riktigt fin! 

Efter att jag hade ridit så borstade jag honom ren och fin. Min förhoppning är att han håller sig ganska ren till imorgon eftersom vi kommer tidigt till stallet. Putsade all utrustning och packade ner det som ska med. Packar in i transporten innan vi åker imorgon men nu ligger allt så att jag vet vart jag har det. Bara en nummerlapp som jag ska leta fram. Jag hade lite svårt att välja vilket schabrak han ska ta så det blev tre stycken som fick följa med så bestämmer jag mig innan start imorgon. Jag är ju egentligen väldigt mycket för vita schabrak men tycker att Adde klär otroligt bra i de andra två blåa också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s