När andra börjar kika på vårkläder..

... så börjar jag leta efter vinterkläder. Jag upptäckte den här vintern att jag saknade ganska många tröjor, alltså långärmade att ha under tjocktröjorna. Jag saknade även tunnare tjocktröjor att ha på träning. Jag blir lätt varm när jag rider men är en riktig fryslort när det kommer till vintern. När frosten börjar komma om mornarna i oktober så åker understället på direkt och de slutade jag inte använda förrän i början på April. Hellre för mycket kläder så att man kan ta av sig ett plagg i taget än att ha för lite och frysa.

Kikat lite på kläder och jag har hittat två tröjor som jag nog kommer försöka att klicka hem. En långärmad polotröja som jag känner att jag kommer behöva nästa vinter eller någon kallare vårdag? En tunnare fleecetröja har jag även kikat på i ridsportsbutiken. Den känns precis lagom de där dagarna som solen värmer men när det fortfarande blåser lite mildare? Får se hur det blir. Jag har inte riktigt ekonomi att handla någonting nu men det skulle egentligen behövas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s