Söndag

Skärmavbild 2017-04-16 kl. 18.13.29
Fullspäckad söndag. Åkte till stallet vid lunch och började med att rida Ponderosa. Pigg som tusan men gick riktigt bra. Höll till ute i sommarhagen och det fungerade bra. Hon jobbade bättre än förväntat och det känns verkligen som att all tid vi lagt ner på dressyren har givit de resultat som vi velat. Hon är ju riktigt fin att rida när poletten trillar ner hos både henne och hos mig.

Fick hjälp av Johanna med Mona och vi gjorde samma sak som sist. Travade på lina och hon tar det riktigt bra. Det finns inte mycket mer att kräva av henne i dagsläget för hon gör det så enkelt och okomplicerat. Men det är fortfarande jobb att hålla spåret och träna avbrott och igångsättningar. Men allt det kommer med tiden. Lillan red jag också i hagen lite kortare i alla gångarter.

Nu är det bara Adde kvar. Ska snart åka ut till honom och trimma igenom honom. Känna på gasen och bromsen och bara känna att det sitter till imorgon.

Varje timme i sadeln räknas även om det bara är uteritt eller ett lugnare pass på banan. Det finns alltid någonting att förbättra hos en själv och hos hästarna. Jag vill alltid bli bättre och se vad jag kan utveckla men just idag tog det emot lite fast att jag fick mycket gjort under den här eftermiddagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s