Eskilstunaortens RF på Strömsholm

Skärmavbild 2017-04-17 kl. 15.52.11

Ingen vila här inte. Klockan ringde vid 05.00 imorse och efter klockn 06.00 åkte vi till stallet för att släppa ut hästarna. Mockade och gjorde klart det mesta innan vi åkte därifrån. Vi stannade till på strömsholm efter 08.00 och jag gick banan till dagens första klass. Vid 08.45 var vi hos Adde och gjorde honom klar för dagens tävling.

Adde inledde morgonen med en felfri ritt i LC. Han hoppar verkligen bättre och bättre för varje gång. Idag fick vi inte riktigt till tempot men vi fick ändå ett ganska bra flyt och det kändes enkelt. Sedan tog vi det lite lugnt någon timme medan han åt sin lunch och vi väntade på nästa klass. Hoppade inte fram speciellt mycket till LB. Något språng på varje och sedan gick jag in på banan. Red inte så bra som jag hade kunnat men jag är nöjd över lag. Vi fick med oss första hindret tråkigt nog och sedan fick vi inte alls samma bra känsla. Jag red för mycket framåt på distanserna där jag visste att det skulle bli långt och då blev jag lite för snabb och för hård när jag skulle sätta tillbaka honom. Jag måste bli lugnare och våga vänta mer på sprången, inte försöka ändra mer än nödvändigt. Men han skötte sig bra och hoppade toppen. Det är bara rytmen vi tränar vidare på, som alltid.

Nu ska jag byta och åka tillbaka ut till stallet. Ska försöka rida några hästar medan det är ljust tänkte jag. Blev inte helt klar med allt så det är lite pyssel kvar att göra innan jag åker hem och tar kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s