Onsdag

Klockan är 13.14 och det är onsdag. Veckan går fortare än planerat. Idag har jag avklarat utsläppet imorse, tandläkaren och sedan en tur till banken. Vad som väntar nu är en provridning av Adde och sedan ska jag rida när jag kommer till mitt stall. Ponderosa och Lillan tänkte jag rida men klockan kommer hinna rinna iväg så blir antagligen en sen kväll i stallet även idag. Ska hämta ut ett paket på posten idag också så ska jag visa er vad det kommit!

Imorgon återgår jag till rutinerna med stall på morgonen och ridning under eftermiddagen. Så som jag vill ha det. Får se hur helgen kommer att se ut. Har några saker planerade så som, Pay and jump och en provridning för min del. Ev tävling om vi får ihop det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s