Harriets tagelsmycken


Titta vad som kom på posten igår. Ett armband, gjort på Kryptons tagel, tre namnbrickor till träns/grimmor och en pälsglans – det går ju alltid åt. Allt från http://www.vendelstorp.se. Hennes Facebook sida hittar ni här.

Harriet som äger och har fött upp Mona födde även upp Krypton och det är hon som gör dessa fina armband, namntags och är återförsäljare av Top Finish produkter som jag brukar använda på hästarna. Jag har sedan tidigare flera armband gjorda av tagel men jag bestämde mig långt innan vi lät Krypton somna in att jag skulle göra ett armband av hans svans. Det tog mig mer än ett år att skicka efter det. Det kändes så viktigt och avgörande, för jag hade inte hur mycket tagel som helst och det skulle bara bli perfekt. Jag är mer än nöjd och från och med nu kommer detta att sitta runt min handled när jag tävlar, som ett lyckosmycke. Då kommer jag alltid att bära mig med honom. Alltid ha honom stöttande vid min sida och förhoppningsvis ger det mig samma mod och underbara känsla som han gav mig när vi tävlade tillsammans.

Namnbrickorna beställde jag till Gabina och Mona(Xenona) eftersom de är dom hästarna som jag har. De andra hästarna är det lite mer bråttom att bli av med. Jag beställde sedan också ett till Gasque eftersom jag vet att han blir kvar i stallet länge så var det roligt med ett smycke även till honom.

En reaktion till “Harriets tagelsmycken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s