Fantastiska fredag

Jag var väldigt effektiv i stallet imorse måste jag erkänna och jag var klar med allt i tid. Innan lunch red jag ut på Ponderosa och hon skötte sig galant. Det med formen tar sig verkligen, nu kortar jag tyglarna och hon kan genast söka sig neråt. Hon går ändå stadigt på tygeln när jag ridit henne ett tag och det är ett stort framsteg. Hon har tagit sig så himla fint i kroppen också. Hon äter för fullt, upp mot 14kg om dagen, och hon har fyllt ut på många ställen. Ryggen, rumpan och även en del på halsen, svårt att göra det rättvist på bild. Men lite muskler över nacken så kommer hon bli riktigt fin.

Efter en snabb lunch lastade vi Lillan och körde till Vänsta Gård för att hoppa lite. Hoppade en bana med vattenmatta, grindar och plank. Hon hoppade så himla bra och vi är jättenöjda med henne. Det tar sig för varje gång. Andra rundan vi gjorde var verkligen klockren. Hon är en riktig superhoppare och det vore roligt om hon kom till en familj som ville tävla sen. Tror hon skulle göra sig bra på tävlingsbanan med lite rutin.

Det kom världens skur när vi skulle hem från Vänsta med regn och hagel. Valde att inte göra någonting med Mona idag. Vi tar det imorgon. Hon har roat sig själv genom att härja runt i full fart så henne gick det ingen nöd på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s