Gasira – Pay and jump 22/4

Skärmavbild 2017-04-22 kl. 20.51.51
Idag stod Pay and jump på schemat för Gasira som är en ponny jag hjälper till att rida. Första pay and jumpen för oss och det gick över förväntan. Är jättenöjd med de rundorna som vi fick till. Hon skötte sig även galant på en rörig framridning och en stormig miljö.

Vi hoppade 60 och 70cm med en felfri 60cm och ett hinder där hon kikade lite på annat så fick ta om det. I första klassen travhoppade jag alla hinder för att hon bara skulle få komma runt och se banan. Det var stor bana och egentligen inte några tittiga hinder men det är allt runt omkring man kan kika på också. Så första rundan var en bra runda att kika på allt och bara komma över. Andra rundan tog jag i galopp och eftersom hon gick så himla bra började jag slappna av mot slutet och då tittade hon till och jag fick ta en volt och komma igen.

Jättenöjd med resultatet och glad att jag får rida en så fin häst! Hon har framtiden för sig och är så fin. Med lite rutin kommer hon bli hur fin som helst! Får tacka Thea och Marie för att jag får hjälpa till med deras fina pärla! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s