Sista dagen på veckan


Det blev ingen sovmorgon för mig idag. Jag var upp vid 6.30 imorse och blev upphämtad av Hanna och Malin vid 7.30 för klockan 8.30 hade vi bokat in en provridning med Adde. Vi körde honom till Vänsta och han visade sin bra sida för de som var och provade honom men han var pigg och tyckte att det var väldigt kul när det stod en hel bana framme i paddocken.

Vid 12.00 tiden åkte jag ut till stallet och där var det mesta redan klart när jag kom så jag var snabb ut och rida på Ponderosa och hon var mer än pigg. Vi skulle bara jogga idag och hon var riktigt på hugget hela rundan. Men det allra roligaste med henne är att nu behöver jag bara korta upp tyglarna och hon hittar formen direkt. Det trodde jag verkligen inte för bara en månad sedan. nu sitter det verkligen och hon trivs i en lägre form och kommer till ro där. Men det har varit mycket jobb och tålamod att hitta dit men nu behöver jag bara som sagt förbereda henne genom att korta upp tyglarna och hon kan med ro finna sig i att jobba på det sättet.

Hittade Mona sovande i ligghallen tillsammans med Kråkan när jag kom och skulle börja greja där. Tröttmössan var på och hon ville nog helst av allt mysa medan hon låg helt platt i halmen.

Hela eftermiddagen har gått åt till att städa och röja i stallet. Fortsättning följer imorgon. Nu är alla vintertäcken/innetäcken undanlagda så nu får det inte bli dåligt väder något mer. Hästarna får klara sig i tunt fodrade regntäcken. Städade och pysslade som sagt. Smorde upp lite träns och sadlar så lite har jag fått gjort men fortsättning följer imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s