Två filmer

En film från senaste tävlingen med Adde. Tävlingen hölls av Eskilstunaortens Ryttarförening på ridskolans Strömsholm. Adde hoppade riktigt bra och gjorde en felfri LC som ni kan se på filmen och sedan fick jag med mig första hindret i LB där vi tyvärr inte har någon film eftersom den råkade filmas på tvären av mobilen. Så kan det bli men bjuder på LC rundan. Adde gör bara bättre och bättre rundor och nu längtar jag till utesäsongen för där brukar man alltid hitta med flyt och framåtdistanser när man kan lägga upp tempot en aning.

En film på Lillan som hoppade bana i helgen. Första filmen jag visar på henne. Det är en riktig turbo-häst som letar efter hinder! Eftersom jag är för stor för henne så har jag lite svårt att hitta balansen själv och bedöma avstånden. Men hon löser det så fint ändå. Hon är riktigt häftig! Tänker mig henne i en omhoppning med någon mindre ryttare, då kommer hon nog till sin fulla rätt, men tillsvidare får hon nöja sig med mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s