Aprilväder ut i fingerspetsarna


Onsdag och mycket har hänt. Var i stallet tidigt för att hinna ta ut och göra klart allt innan klockan 09.00 för då var vi iväg och jag provred en storhäst. Ska åka dit och prova igen och se vad som händer. Mycket mycket roligt iallafall.

När det var dags att rida hemma så var Ponderosa först ut. Vi red ut och när jag hade ridit en stund så började det hagla på tvären. Solsken när jag red iväg som ni ser på bilderna och sedan så vräkte regnet ner. Ponderosa tyckte att det var hemskt att gå hem i motvind med haglet i ögonen men när vi väl kom hem så hade det slutat och vi gick ner en sväng i paddocken. Lillan fick också en snabb tur innan jag fortsatte med det som var kvar i stallet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s