Hoppträning 27/4

Skärmavbild 2017-04-27 kl. 21.50.41
Adde hoppade strålande på kvällens träning. Mycket markarbete med bommar till en början där vi fick kämpa på det böjda spåret i vänstervarv men som vi tillslut fick igenom. Hoppade snett igenom från båda hållen, hinder med bom före och efter och han kändes väldigt fin. La sedan till bockar på kortsidorna och avslutade med att ta bort bommarna vid hindren och gå lite snävare.

Adde börjar verkligen hitta sin kroppskontroll. Få ordning på koordinationen och hoppar i betydligt bättre balans och hoppar på styrka inte på fart. Fantastiskt roligt när vi lagt så mycket jobb på just det. När det går fortare hinner inte riktigt frambenen med men när han går lugnare hoppar han bättre. Hoppade lite högre mot slutet och i ett högre tempo och han räddar verkligen när det blir lite fel och det är jag så glad över. Han har sådant självförtroende och jag litar fullt på att han löser de problem som eventuellt skulle uppstå.

Får se om jag får upp film på datorn, finns en kort version på instagram och Hanna hade med sig sin kamera och knäppte några bilder! (klicka för att se större)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s