Äntligen helg

Vilken lång dag det blev. Känner mig bokstavligen trött i varenda liten muskel i hela kroppen. Träningsvärk i mitt knä från gårdagens hoppning hade jag dessutom. Mockade och grejade i stallet på förmiddagen efter att jag släppt ut hästarna. Vid 09.30 tiden så tog vi ut Ganza och fölet och ledde ner dem till sommarhagen. Där fick de busa av sig till efter lunch då fölet började bli trött i benen.

Ponderosa reds innan lunch och mer om de kommer i ett eget inlägg tillsammans med en drös med bilder som Johanna fotade. Efter ridningen fotade jag Ponderosa lite från marken. Blev riktigt fina bilder!

Mona fick byta hage idag och flyttade över till en grushage för att lära känna Lillan. Nu ska Kråkan snart komma in och föla och då behöver Mona sällskap ute på nätterna så vi släppte ihop de två. De blev genast kompisar och båda verkade verkligen trivas om varandras sällskap. Kliade och myste med  varandra hela eftermiddagen sedan. Så imorgon ska de få gå ute ihop i stora hagen och sedan får Lillan sova ute.

Under eftermiddagen grejade vi i stallet större delen av tiden. Vi satte upp krokar för höpåsar på väggen innanför stalldörren vilket vi har pratat om väldigt länge men aldrig tagit tag i. Blev riktigt snyggt och praktiskt istället för att det står påsar på golvet på flera ställen. Nu hänger morgonpåsarna underst och lunchpåsarna över i boxordning. Krokar för uteboxen hänger på andra väggen eftersom det inte är meningen att uteboxarna ska användas regelbundet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s