Fullbokad lördag


Inledde dagen med ett ridpass på Gasira (e: Gasque RP 165 – Akribori) på Vänsta. Lite hoppning stod på schemat och hon hoppade riktigt bra. Mycket att titta på varje gång men det sitter inte djupt och hon tycker att det är väldigt roligt. Gasira är en jättefin ponny som jag är så glad över att jag får rida. Det är så roligt att känna hur det sakta med säkert går framåt från gång till gång eftersom jag inte rider henne så ofta. Hon är verkligen en framtida stjärna med alla möjligheter att bli riktigt bra!

Direkt efter att jag hade ridit Gasira så var det provridning och därefter åkte jag hem för att äta lite innan jag åkte ut till stallet. Ingen ridning idag blev det men mycket annat pyssel. Skurade och virkonade en box till Kråkan som flyttade in ikväll. Viktigt att det är helt rent när de är sto som väntar föl/sto med föl som flyttar in. Sedan grejade jag lite på lösdriften innan vi gjorde iordning en öppning till paddocken där vi bytte från grind till rep. Grinden fungerade inte riktigt så nu sitter repavstäning där istället och det kändes mycket mer praktiskt. Därefter fanns det lite mer att göra innan hästarna fick komma in för att nattas för kvällen.

Nu har Lillan flyttat ut på lösdriften med Mona och de verkar stormtrivas ihop och har bokstavligen varit galna ihop. De har busat runt och lekt hela eftermiddagen. Roligt att de trivs ihop. Det kommer bli jättebra att ha de två där, det är jag säker på! I samband med att Kråkan flyttade in fick Pondus flytta ut i uteboxen och han trivs med utsikten över gården.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s