Xenona

(Hon passar in på lösdriften där de dräktiga stona alltid går..)

Jag tycker så himla mycket om den här hästen alltså. Det gjorde jag redan innan jag överhuvudtaget hade träffat henne. Det är någonting som gjorde att jag föll pladask för henne redan från start och jag gissar ju på att en bidragande orsak är att hon påminner mig så mycket om Krypton. För någonstans hoppas jag på att hon ska bli som honom. Bli lika fantastisk, lika ärlig, lika nyfiken och lika passionerad för hoppningen. Hon har många egenskaper som tyder på just detta, så många likheter.

Vi tar det lite lugnt för tillfället eftersom vi måste plocka bort vargtänderna som gjort henne lite orolig i munnen. Vi ska lastträna några gånger i helgen och nästa vecka eftersom hon ska åka iväg nästa helg. Hon är klok och förtroendefull så orolig är jag egentligen inte men jag får alltid lite dåligt samvete när hon ser bekymrad ut. För jag vill så himla gärna att hon ska må bra även om det så bara är en sårskorpa. Jag tycker verkligen om henne och jag känner mig lyckligt lottad att hon står här även om hon inte är högsta prioritet varje dag och trots att vi bara travar på lina än så länge. Jag älskar att hon försöker, för det är den finaste egenskapen någon någonsin kan ha. Att ha viljan att försöka. Den hade hennes bror i överflöd och det gjorde honom till en fantastisk bästa vän och tävlingskompis. Jag tror att hon i framtiden kommer att bli minst lika bra, om än inte lite bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s