Tävlingsplanering

Just nu är det bara Adde som tävlar men vi får se om någon annan kommer till start också. Licens till Lillan är klar så hon kan åka ut och starta om vi känner att det blir aktuellt men vi väntar lite till. Adde däremot får en intensiv maj-månad med tre helger på rad men då får man låta bli hoppträningarna och spara på sprången istället.

Nu rider vi för fler felfria ritter och det är egentligen väldigt skönt att gå in och rida för nollan. Har en start där han ska gå mot klockan i Västerås i 95cm men alla andra starter är avdelning B för att få bra och felfria ritter. Vi planerar för LA debuten i slutet av månaden och förhoppningsvis går allt enligt plan fram tills dess.

6-7/5 – Västerås Ridsällskap 
Den här tävlingen kommer han att starta två dagar. Första dagen kommer han och Hanna som äger honom debutera tillsammans och jag är övertygad om att det kommer att gå jättebra. Blir även Hannas första start i hoppning och då finns det ingen bättre än att Adde att starta på! Med mig kommer han sedan att gå LC+/95cm och LB+/105cm men bland storhästarna dagen efter. Första klassen går han avdelning A och andra klassen går han bara avdelning B eftersom det blir första 105 sen i somras och nu blir det då bland stora hästar.

13/5 – Vänsta Ryttarförening
Här går han som ponny igen och startar då LB/100cm och LB+/105cm. När han går två lite högre klasser så är tanken att vi ska känna på hur det blir sen när han ska upp i LA.

21/5 – Kumla Ridklubb 
LB/100cm och känns det bra i LB:n kommer han att även debutera LA/110cm här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s