Antagningsprov:

Skärmavbild 2017-05-03 kl. 22.03.44

Då var det dags igen för antagningsprov till hippologen och det är jobbigt att säga men jag är lika nervös nu som jag var då. Men skillnaden nu är väl att jag faktiskt vet med mig och är inställd på att jag vill gå.

När jag sökte hippologen förra året så var det lite i all hast över att det inte fungerade med hästarna. Jag kände på mig då att jag inte skulle ha kvar de hästarna året ut och jag ville inte leta fram en ny häst inför min sista ponnysäsong(även om det kom att bli så). Inför antagningen hade jag precis lämnat tillbaka Carpathia och fått låna en mindre storhäst för att bara få rida något som var över 155 i mankhöjd. Själva antagningen gick blandat men jag fick bättre poäng än jag väntat mig. Har ändå tränat på dressyrkommentarerna som jag fick och det tror jag att jag förbättrat. Åtminstone när jag rider mina egna.

Nu ska jag rida storhäst så mycket jag får möjlighet till för att känna in hur det ska kännas och vänja mig vid storleken och sen så kommer det nog att gå bra!

1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s