En mycket bra fredag


Sommarvädret har kommit till Strömsholm på riktigt. Jag vill inte ens gissa på hur varmt det var idag. Hästarna njöt för fullt och det blev premiärtur med flughuva för denna säsong på vissa utav hästarna. De hästarna som går på baksidan är lite mer drabbade utav flugorna så nu plockade vi fram till allihopa och det känns väldigt bra.

Stallet gjorde jag ganska snabbt imorse, mockade hagar och gjorde lösdriften på samma gång. Fick lite flyt för en gångs skull. Jag brukar kunna fördriva allt för många timmar på ingenting när jag pysslar i stallet. Hittade Mona, Lillan och Kråkan i ligghallen under förmiddagen där Kråkan låg långt in för att undkomma den gassande solen medan de andra två njöt i värmen. Det trivs verkligen så himla bra tillsammans och det är så roligt att se. De håller ihop och trivs i sin flock trots att Kråkan sover inne på nätterna så står de båda vid grinden vid utsläpp på morgonen och gnäggar efter henne.

Vid lunch var vi upp till Strömsholm och lyckades komma precis när det var kvalitetstävlan för 4åringar! Såg några hästar innan vi åkte hem. Mamma kom förbi stallet och vi lasttränade med Mona som skötte sig utmärkt. Det går framåt. Vi vill inte bara stänga om henne när hon är inne utan hon ska trivas och stå tryggt, gå in och ut och kunna äta där inne. Mycket träning kvar men bra går det helt klart.

Avslutade med att rida ut en häst i solen. Bättre kunde det inte bli. En väldigt roligt fredag och ett härligt sätt att ladda upp inför en tävlingshelg i Västerås. Det blev ändrade planer och jag startar Adde både lördag och söndag. Imorgon rider vi en LB och på söndag rider vi LC+ och LB+.

img_5630

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s