När man rider för att vinna

Skärmavbild 2017-05-07 kl. 15.18.10

Som jag skrev i det tidigare inlägget blev det ändrade planer och jag fick hoppa in i lagklassen istället för att rida min första klass som jag var anmäld till. Jag och Adde gick in som tredje ryttare med en felfri innan och en med ett nerslag. Red för nollan och gjorde en runda där jag verkligen fick försöka att hålla ihop det. Pigg, glad och väldigt på i handen var han. Laget till omhoppning mot tre andra lag och jag red för vinst. Vi har inte ridit omhoppning på väldigt länge och tävlingsinstinkterna slog till. Fick en miss i en sväng och tappade tid men alla i laget var felfria och Vänsta lyckades vinna första omgången! 

En liten paus till andra klassen, 105cm, och sedan var det dags igen. Adde var laddad efter en omhoppning och jag red på honom ganska mycket för det var lite högre än vi har hoppat tidigare. Jag var lite nervös inför kombinationen men det var inga problem. Felfria i grunden och sedan satte jag fart. Kände inte att jag hade någonting att förlora på att försöka rida fort. Ett nerslag eller fler det kunde jag tänka mig att ha men det kändes som att Adde visste precis vad han höll på med och hoppade väldigt väl.

Alltså, två felfria rundor med två vinster idag och en felfri runda igår för Adde! Kan inte bli så mycket bättre. Riktigt roligt att vi provade gå en helg där han fick starta mer än bara en dag för att se hur han hanterade det. Det gjorde han riktigt bra och vi är så stolta över honom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s