Tävlingsdag nr.2 med smärre ändringar

Godmorgon. Ändrade planer i sista sekund. Idag var jag och Adde anmälda till 95cm och 105cm med en lagklass däremellan. När vi var ute hos Adde imorse vid 08.00 tiden så fick jag reda på att jag behövdes i laget och då avanmälde vi första klassen och tar lagklassen istället. Det är samma höjd så för den delen gör det ingenting och blir nog bättre med tanke på att han annars skulle få stå i transporten länge mellan klasserna.

Åker tillbaka till stallet snart och tanken är att lasta vid klockan 10.00 istället och komma lagom till lagklassen. Nu har jag hunnit få i mig lite frukost och sedan bär det vidare till stallet igen. Det en kortare dag och det känns skönt.

Håll tummarna för oss idag!

9
11Foto: Hanna Lundin – www.hgdressyr.com ©

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s