08.05.2017


Alla dagar kan inte vara händelserika och inspirerande även om de på något viktigt vis fyller en funktion. De dagar som kanske mest ser som strödagar är de dagar som tar oss närmre våra mål. Alla dagar är viktiga dagar om man bestämmer sig för att se de i ett stort sammanhang och ser hur den röda tråden gör att saker håller ihop och får mening. 

Idag pysslade jag i stallet på morgonen och det var dags att ta träckprov på alla hästar. Så fixade det på hästarna som står på box direkt vid utsläpp och sedan togs lösdriftshästarna in en och en, med Pondus räckte det att byta hage så börjar han hingstmarkera. Nu har vi lämnat skiten på posten och ser vad vi får för svar. Skönt att få det gjort, förra året skickade vi in till SVA men den här gången provar vi Vidilab.

En sväng förbi Askö Stuteri med Gasque som hade två ston på gång. Klappade föl och träffade Johannas storhäst som fölade natten till söndag efter att ha gått över mer än fyra veckor från beräknad tid. Ett hingstföl e: Bravour.

Efter en sen lunch så fortsatte jag med stall och lösdriften. Påbörjade mockningen av hagarna på baksidan, där har jag mycket att fortsätta med imorgon. Det finns alltid något att göra. På eftermiddagen/kvällen så lasttränade vi med Mona igen utan problem! Vi ville inte avsluta med att ha åkt ifall hon skulle tyckt att det varit läskigt igår. Hon gick raka vägen in! Så nu pausar vi lite och sedan tar vi upp lastningen igen för att se så hon inte bara går in för att vi gjort det varje dag.

Det är en fullspäckad vecka som väntar! Godnatt.
img_5812

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s