Välkommen v.19


(Foto: Amanda Larsson)
Godmorgon. Vilken lång helg det blev för oss och varken vila eller lugn blev det heller för den delen. Större delen av dagen spenderades på tävling vilket ni kanske redan förstått. Efter att vi hade lämnat Adde hemma i stallet så åkte vi hem och åt lunch innan det bar av mot nästa stall.

Tandläkaren stod på schemat för Mona igår. Lastträningen har givit resultat och hon gick in på första försöket. Gick in och ut några gånger innan vi bestämde oss för att stänga. Hon stod ganska snällt den korta vägen upp till Strömsholm. Agria-stallet tror jag det heter/hette någon gång. Där finns seminspilta och saker för att kunna göra en ordentligt undersökning av munnen. Vi kikade på tänderna ganska precis när hon hade kommit hem men då fanns ingenting att göra. Nu bestämde vi oss för att ta vargtänderna på henne eftersom hon har visat obehag när jag tagit i tyglarna och mycket riktigt var båda nerslitna och nötta från bettet och det var känsligt där, då har jag ändå inte börjat använda tyglarna ordentligt än. Vi höll på från klockan 18.00 och vi lastade någon gång strax innan 21.00 för hemfärd. Det tog lång tid att pilla ut tänderna som hade blivit slitna så de satt fast mot tänderna bakom. Riktigt långa tänder var det torts att de sett så små ut upptill. Skönt att få ordning på det!

Nu är det ny vecka med annat planerat. Ska se om jag kan få jobb någon dag den här veckan. Har hoppträning på torsdag med en eller två hästar och Pay and jump på onsdag med Gasira. Tävling i helgen eventuellt och även provridning. Vänsta har tävlingar och jag tänkte jobba där så mycket jag hinner. Rida så mycket som jag hinner och sedan se vad som dyker upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s