Pay and jump 10.05.2017

Skärmavbild 2017-05-10 kl. 21.18.00

Kvällsaktiviteten som stod på schemat idag var en Pay and jump för Gasira på Vänsta. Två rundor gjorde vi idag i 70cm och 80cm, med en felfri 80cm. Hon skötte sig riktigt bra på framridningen och med allt runt omkring. I första klassen fick hon titta av sig lite på banan och hoppade några riktigt bra språng. Två stopp fick vi men tog om de och hon hoppade direkt. Första klassen så travhoppade vi och till rundan där kunde vi ta hela banan i galopp med ett bra flyt! Andra rundan var riktigt fin tycker jag! Kom lite tokigt någon gång men det är sådan skillnad mellan rundorna, från valpig och spänd till självsäker och hindersökande. Hon är verkligen en så himla fin häst!

Jag tycker verkligen att det är så himla roligt att rida hästar där målen är så olika. Att gå in på banan med Adde i helgen, med ett mål, till att rida in med en annan på en Pay and jump som denna. Rida för placering med Adde och att debutera Lillan felfritt i LD. Det är så roligt att vara med i en liten del utav varje. För det är nyttigt att lära sig att se saker för vad det är och för vad det skulle kunna bli. För det mesta går att utveckla men det gäller att ge saker tid, för både sin egen skull och för hästens skull. Jag är så glad att jag får chansen att utvecklas ytterligare genom att få rida andras hästar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s