Tävling på hemmaplan

Skärmavbild 2017-05-13 kl. 16.56.25
Ponnytävlingar på hemmaklubben med Lillan idag. Roligt sätt att spendera sin lördag på, härligt väder och en bra tävling. Tycker att det är så bra tävlingar på hemmaplan så det är perfekt att starta där. Hon gick två klasser den här gången. En LD och en LC.

Vi var på plats vid 8.30 så kikade vi på banan. Lastade ur och gjorde iordning henne för start. Hon står vanligtvis som en ljus men idag kröp de lite i kroppen, inte mer än att går runt lite när man bara ska stå still och vänta men det är mycket mer än vad man är van vid eftersom hon annars är så försynt. Hoppade första klassen felfritt och tycker hon gick riktigt bra då. Bra runda med bra flyt. Kom nära på något hinder men det var inga problem. I andra klassen blev hon lite spänd och det gick lite fort på linjen mellan hinder nummer 5 och nummer 6. Rev då på nummer 6. Jag kände på linjen att jag låg fel men ville inte börja krångla och tänkte att hon löser det ändå, så det lägger vi på rutinkontot. Hoppade strålande bra ändå och var ändå väldigt avslappnad inne på banan.

Vi kör en dag till imorgon där hon får agera storhäst. De hade en låg klass som passade henne trots att det var storhäst-klasser, så imorgon går hon en 80cm bed: CR. Tror att det blir perfekt att avsluta helgen med för hennes del. Jag kommer även att starta en annan häst imorgon, ska bli kul att se hur det går!

Lillan är som ni kanske vet tillsalu! Perfekt tävlingsponny till någon som gillar fart och fläkt, som är orädd och vill ha en riktigt schysst och trevlig ponny!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s