Tävling på annat håll


Medan jag var på Vänsta och tävlade idag så höll Wirsbo Ryttarförening tävlingar i fagersta för ponny div.3. Min mamma är lagledare för alla Vänstas ponnylag och hon åkte därför upp efter att jag hade tävlat för att heja på vårt lag i finalen.

Under förmiddagen så red zon 1 i div.3 och där startade ingen mindre än Carpathia tillsammans med Emma! Hon debuterade själv i hoppning då hon tävlar dressyr annars. Tillsammans så red de två felfria klasser och deras lag vann omg.2 i div.3 för deras zon! Så himla bra! Så himla roligt att Carpathia får komma ut på hoppbanan igen, men även i dressyr! Hon är verkligen en utav de hästar som lärt mig enormt mycket och som jag tyckte och tycker fruktansvärt mycket om. Hon är en sån ponny som man bara får uppeva en gång i livet. En riktig godhjärtad, älskvärd, okomplicerad och arbetsvillig häst. Som levererar i vilken gren man än väljer att rida.

Vår zon red finalen idag på samma klubb och Vänsta lyckades ta hem vinsten idag! Vi har så duktiga tjejer i vår klubb, förra omgången var de bara tre ryttare men nu var de fem och fyra var felfria i omhoppningen! I totalen så slutade vänsta på en andraplats! Stort Grattis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s