The picture of how it´s supposed to be

DSC_0050

Med lite guldkorn i vardagen så blir allt så mycket lättare. Mycket planerat och dagarna fortsätter att gå i ett. Jag vill hinna så mycket mer än vad jag egentligen gör men jag njuter ändå utav de dagar som jag tillbringar med hästarna. Mornarna känns inte lika jobbiga nu när sommaren faktiskt är på ingång. Det är ljust och det är skönt ute när jag kommer till stallet. Vädret gör sådan skillnad. Hästarna njuter i hagarna och jag älskar att gå ut på lösdriften när hästarna tar sin förmiddagslur. Det är verkligen fantastiskt att de är så trygga med oss och alltid söker sig till oss när vi kommer.

Idag är det tisdag och min måndag var som många andra måndagar. Jag red ingen i stallet för det hanns inte riktigt med. Gabina gick långpromenad och Lillan fick en vilodag efter helgens tävlingar. Vi var till Askö stuteri under förmiddagen och klappade föl, var tillbaka där idag igen och eventuellt en sväng dit imorgon också. Måndag eftermiddag var vi iväg med Adde på en provridning som gick strålande bra. Han har ett helt annat sätt att möta utmaningar idag jämfört med förut, med rutin och träning har han kommit otroligt långt och det är så roligt att se.

Idag red jag ut Lillan på en kortare tur och joggade henne. Lugn och otroligt snäll att rida ut på. Går fram överallt och tycker om att komma ut och göra någonting annat. Pondus longerades idag och tanken är att rida imorgon och se hur det känns. Saker kanske börjar falla på plats nu, det vore på tiden isåfall. Imorgon ska jag även rida Adde inför helgen tävling.

Planen för Mona är att börja med sadel igen i veckan. Hon har ”bett-vila” fram till på söndag eftersom vi drog vargtänderna som var väldigt stora och som har stört henne. Träns kommer alltså på först nästa vecka men vi smygstartar med annat istället.

Gasque RP 165 – Smultron med sitt föl e: Bravour – Föl e: Bravour

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s