Embrace the glorious mess that you are

Det är inte alltid så självklart vad man vill göra, vad man vill känna och vad man vill uppleva. Ibland kan det vara en enda röra bland vägar och val och ibland kan det kännas som ett enda övergångsställe där man råkat fastna i en bilkö –lång kö men bara en väg.

Saker förändras från dag till dag och med tiden så blir man kanske mer säker på vad det är man förväntar utav sig själv. För det är ofta våra egna förväntningar på oss själva och kanske förväntningarna som vi har på vår omgivning som sätter krokben för oss. Det är inte alltid andras tro och tyckande om oss, så har det iallafall inte varit för mig. Det har alltid varit mina egna frågor, mina egna satta begränsningar och mina egna mål, drömmar och visioner som hindrat mig.

Det är tillåtet att tveka och det är tillåtet att ångra sig. Men det är inte tillåtet att inte stå till svarts för de fel man begår. Beslut tagna i all hast bara för att man inte hann prata igenom det med sig själv. Det är okej att tvivla på sin egen förmåga, för mig är all tvivel i världen mer värt än alla slags övertro och hybris.

För ett år sedan satt jag med samma tankar som jag gör nu men till saken hör att nu har jag ett helt annat svar på mina frågor. Jag har en tydligare linje att följa och jag har hunnit tänka igenom det ena och det andra i många omgångar. För att bli bättre måste vi våga kliva utanför vår comfort-zone och nu känner jag mig säkrare i mina beslut. För röran som aldrig verkade kunna redas ut börjar äntlingen att bli sorterad, sak för sak. Det är fantastiskt att brinna för någonting som härligt som ridsporten, där kärleken och respekten till djuret är i första rum, där prestige och annat kan sättas undan. För i grund och botten handlar det alltid om en oersättlig kärlek till ett djur, att sätta någon annan före sig själv och lägga ner sin själ i något så skört.

Det kommer att bli bra, allt kommer att bli så himla bra. 

5

1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s