Onsdag

Morgonfodring och stallfix började jag dagen med. En tur till Askö med Gasque. Första turen på Pondus på väldigt länge och longering och jobb med Mona hann vi också med innan det var dags att äta en försenad lunch framåt 14.30. Lillan fick vila idag ändå så tar jag henne imorgon.

Strax efter 16.00 tiden blev jag hämtad för att rida en sväng på Adde. Planen var att rida ut men efter lite kaos innan vi skulle rida så bestämde vi oss för att hålla oss i paddocken, var en häst som rymde när vi skulle sitta upp och Adde ville gärna hänga på. Men istället gjorde vi nog vårt absolut bästa dressyrpass någonsin. Han gick så himla bra, bärig och i balans. Vilken otroligt fin galopp han fick, idag var han magisk att rida. Efter att vi ridit klart så skrittade jag och Hanna ut.

11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s